CONCERT WILLEMSTAD in de Koepelkerk

10 maart 2018 WILLEMSTAD

 

Het was zover. Ons Nieuw Nederlands Mannenkoor gaf sinds de oprichting hun eerste concert. Dit concert vond plaats in de mooie Koepelkerk in Willemstad. Aan deze avond werkten ook nog twee andere koren mee.

 

Het gemengde koor De WillemstaRsingers en tevens een mannenkwartet die beide onder leiding stonden van Amare Bilate. Ons Nieuw Nederlands Mannenkoor stond zoals gebruikelijk onder leiding van onze inspirerende dirigent en pianist Gezinus M. Veldman.

 

De belangstelling voor deze avond was heel goed en de kerk was dan ook ruimschoots gevuld.

 

Als verrassing van de avond was het optreden van de dames van de mannenkoorleden. Deze verleenden hun medewerking bij Psalm 148. Deels zongen zij mee met de mannen en deels zongen zij ook alleen waarbij zij uit het niets opstonden uit het publiek.

 

We kunnen terugkijken op een geslaagde avond. De avond was georganiseerd door leden van ons mannenkoor welke in Willemstad wonen. Een compliment aan deze leden is zeer op zijn plaats.

Na afloop werd in de wandelgangen nagepraat over de avond en werden vele complimenten gehoord. Eenieder ging voldaan huiswaarts.