Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 3.233.215.231 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
35 berichten.
Jaap Eck van Jaap van Eck schreef op 9 december 2019 om 10:51:
Vele meningen gehoord,dus geen eensgezindheid.van mij ;opkomst leden mager repetities daarom ook geen volwaardig Concert. Niets heb ik gehoord in deze tijd van Advent over licht vrede en liefde.dit stemt mij verdrietig ik weet niet waar dit naar toe gaat .mijn lieve-beste Gezinus en koor ik wens U een vredige Kerst.
Jaap Eck van Jaap van Eck schreef op 11 november 2019 om 11:27:
Concert in Benthuizen was goed.Mannenkoor en Kinderkoor was een mooi geheel klank en muziek klonk prachtig het is goed om hier op terug te zien om te noemen de blije gezichten van de kinderen Gezinus je hebt dit weer mooi samengebracht.waarvoor Dank. allen bedankt voor het welslagen van het Concert m.v.g. Jaap
Gezinus Gezinus schreef op 9 november 2019 om 23:07:
Zojuist thuisgekomen met een blij en voldaan gevoel na ons concert vanavond in Benthuizen. Het zou wat teveel van het goede zijn zijn om te zeggen dat alles perfect verliep maar ik wel wel graag zeggen dat veel van wat we gezaaid hebben tijdens onze repetitie op een welluidende manier tot klinken is gebracht in die fraaie kerk in Benthuizen, het koor ondanks enkele absenties goed in vorm en samen met alle medewerkenden en ons publiek hebben we er naar mijn bescheiden mening een mooie muzikale herinnering tot leven gebracht... Dank voor jullie aller inzet
Jaap Eck van Jaap van Eck schreef op 14 oktober 2019 om 11:44:
Wat een Concert,goed in elkaar gezet door Gezinus verschillende soorten van muziek o a Een uit duizend Gezinus en Bestuur dank hiervoor. m.v.g.Jaap van Eck.
Kor Wieske Kor Wieske schreef op 13 oktober 2019 om 20:02:
Vanuit mijn panoramaview had ik een mooi beeld van de kerk en zijn prachtige orgel op de achtergrond. Ik kreeg vanuit mijn positie wel de indruk dat er nog wel enkelen bij hadden gekund. Ondanks die paar open plekken hebben wij, Reza onder leiding van onze fantastische dirigent Gezinus Veldman hen een fijne avond mogen bezorgen. Gelukkig had de koster nog ergens een schakelaartje waardoor de declamatie van Ted ook voor het voltallige koor goed te verstaan was. Het was een fijne muzikale avond met naar mijn gevoel allen maar hoogtepunten. Zelfs de solo Balkan alstkan, liep gesmeerd.
Gezinus Gezinus schreef op 13 oktober 2019 om 08:43:
Beste mensen, opnieuw hebben we met elkaar Iets moois tot klinken gebracht met dit uiterst gevarieerde programma. Samen met de vocale bijdrage van Reza en de declamatie van Ted zijn we in staat gebleken ons publiek een boeiend muzikaal samenzijn te bieden in de fraaie dorpskerk van Bodegraven. Dank voor jullie aller inzet en met plezier tot ziens in Benthuizen op 9 november a.s. waar we als Nieuw Nederlands Mannenkoor als nieuw weer met elkaar gaan voor een prachtige en inspirerende avond ...met een hartelijke groet, Gezinus
Rien Lindhout Rien Lindhout schreef op 13 oktober 2019 om 06:33:
Het was weer een mooie avond in Bodegraven gisteravond, top. Reza met zijn super stem. Nnmk goed in vorm en Gezinus die ons allemaal inspireerde. Wat een inzet weer. Iedereen bedankt, ik heb genoten. Grt rien
Jaap Eck van Jaap van Eck schreef op 26 maart 2019 om 09:28:
Helemaal mooi ons Concert in Bleiswijk onder leiding van onze Dirigent Gezinus Vejdman is dit een waardevolle avond geworden,waarvoor dank ook dank aan allen die deze avond zich ingezet hebben om dit mogelijk te maken.m.v. g. Jaap van Eck.
Bram Aarnoutse Corry en Bram Aarnoutse schreef op 24 maart 2019 om 15:49:
Wat weer een mooie avond in de mooie en goed klinkende eeuwenoude kerk in Bleiswijk. Met elkaar zingen,zeker hulde aan het kinderkoor uit Linschoten hoe enthousiast deze soms hele kleintjes met ons meezongen, maar ook hun eigen repertoire was heel mooi om naar te luisteren. En dan de nieuwe versie van de speeltuin met gesproken tekst van Anne Verbaan indrukwekkend! Mannen die er niet waren : jullie hebben een prachtige zangavond gemist! mhg. Corry en Bram Aarnoutse
Gezinus Veldman Gezinus Veldman schreef op 24 maart 2019 om 08:50:
Hulde mannen voor jullie aller inzet, het bestuur, de pianoploeg, en de zangers. Ondanks enkele communicatieve hindernissen vooraf hebben we uiteindelijk met elkaar een pracht van een avond weten te realiseren , een mooi uitgevoerd programma in een bijna net zo mooie kerk samen met het kinderkoor ,Anne Verbaan ,de koster en het enthousiaste publiek; veel mensen zijn blij naar huis gegaan. mijn hartelijke dank en groet, Gezinus
Rien Lindhout Rien Lindhout schreef op 23 maart 2019 om 23:46:
Was weer een mooi concert in Bleiswijk, met het kinderkoor en Anne Verbaan, het NNMK onder leiding van Gezinus Veldman was ook weer in blakende vorm. Iedereen bedankt voor de mooie avond.
Fred Dijkstra Fred Dijkstra schreef op 12 februari 2019 om 06:50:
Beste Allemaal, Leuk jullie te mogen ontmoeten en verder te mogen gaan in een nieuwe uitdaging. Helemaal vreemd is voor mij niet dit mannenkoor, daar ik eerder met een reis mee mocht gaan naar Wenen (als fotograaf) en hierin jullie inzetten heb bewonderd. Hoop, en ga er natuurlijk van uit op een goed jaar met jullie allemaal met veel plezier.
Gezinus Gezinus schreef op 19 december 2018 om 11:03:
Ons Adventsconcert was er één om blij mee te zijn samen met 'Reggevier', 'de Avondster' en Freek Hordijk zijn we in staat gebleken een prachtig muzikaal gebeuren waar te maken en te beleven samen met zovelen in de fraaie hervormde kerk van Moerkapelle Gelijk de fraai aangeklede ruimte met de mooie rode planten wisten ook wij onze muziek te sieren met goede uitvoeringen met , zonder tekort te doen aan de overige gezongen liederen een welluidende primeur van 'Hope for the world' Allemaal bedankt voor het welslagen van dit mooie concert !
Jaap Eck van Jaap van Eck schreef op 17 december 2018 om 14:07:
Dankbaar ben ik,om bij het Nieuw Nederlans Mannenkoor te mogen zingen .Advents Concert in Moerkapelle was een beleving een samen gevoel was hier aanwezig.Volgend jaar weer hier?Ontvangst in de rank was geweldig .Gezinus door jou samenstelling van muziek en samen met Reggevier en de Avondster kwam dit goed tot stand waarvoor Dank . ook Dank aan Bestuur en anderen U allen goede Kerstdagen gewenst en tot 19 januari in de Kruiskerk te Woerden.
Kor Wieske Kor Wieske schreef op 15 december 2018 om 11:55:
Wat een geweldig mooi concert, in een prachtige mooie locatie, Een eeuwen oude kerk onder een bezielende leiding van een geweldige dirigent, Een prachtige 3 stemmig Reggevier, volgend jaar weer vier! Een mooi ouderen koor, Met een zeer behulpzame en fantastische koster en al het bedienend personeel. Ook de opbouwcommissie kan terugkijken op een succesvolle opbouw mede door de inzet van Cees Fijan. De voorzitter is tevreden en naar ik heb begrepen de penningmeester ook! Zelfs Frits Weststeijn uit het Friese Nijbeets was ruimschoots op tijd. Hij had maar 3,5 uur reistijd nodig i.v.m. files.
Rien Lindhout Rien schreef op 14 december 2018 om 23:52:
Mooi mooi, wat een voldaan gevoel na het mooie adventsconcert in Moerkapelle. Na weken voorbereiding is alles weer voorbij in een schitterende anderhalf uur. Een heel goed gevoel aan overgehouden en weer uitgenodigd voor een volgend concert in Moerkapelle. Iedereen bedankt zangers en zangeressen, Gezinus, reggevier, de avondster, medewerkers kerk Moerkapelle en wie ik nog vergeten ben. Ik heb genoten.
Roel en Aly de Goey Roel en Aly de Goey schreef op 14 december 2018 om 23:11:
Wij hebben genoten van het adventsconcert op 18 december in Moerkapelle! Hulde aan dirigent, bestuur en alle medewerkers !
Jaap Eck van Jaap Eck van schreef op 18 november 2018 om 12:02:
Op naar ons Concert in Moerkapelle 14 december.Voor allen die dit lezen,roep ik U op,om dit bij te wonen.Voor mannen die bij ons koor willen komen zingen zaterdag 8 december in de Kruiskerk te Woerden aanvang 10 uur.
Piet De Haan Nel de Haan schreef op 2 oktober 2018 om 15:25:
Wat was het weer een prachtig concert op 22 september 2018. Het gaf mij een warm gevoel! Ik heb er van genoten de mannen weer te horen zingen met hun prachtige stemmen onder leiding van Gezinus M. Veldman. Wat een inspiratie en enthousiasme heeft deze man. Het was ook fijn om Reza Ranjazmay weer te horen zingen. En het mooie kinderkoor Emanuel, geweldig! Laten we trots zijn op onze mannen die nu weer zo prachtig staan te zingen na veel inspanning en moeite voor een nieuwe doorstart.
Jaap Eck van Jaap Eck van schreef op 28 september 2018 om 11:08:
Concert Kruiskerk te Woerden wat een prachtige avond. Dona nobis pacem en Sierra Madre zijn liederen om bij van te worden.Samen met kinderkoor Emanuel en Reza was voor ons Nieuw nederlands mannenkoor een geweldige beleving. Beide dirigenten bedankt hiervoor,ook bestuur bedankt voor de het vele werk.